Biff
Med lauk, salat, poteter eller pommes frites |
295,- |
 |
Peppersteik
Med salat, peppersaus, poteter eller pommes frites |
295,- |
 |
Biffsnadder
Med lauk, paprika, salat,
heimelaga bernaisesaus, poteter eller pommes frites |
275,- |
 |
Rødspette
Med salat, remulade og kokte poteter |
Stor 259,-
Liten 208,- |
 |
Ørret
Grilla eller dampa
Med agurksalat, rømmesaus, grønsaker og kokte poteter |
244,- |
 |
|
|
|
Karbonader
Heimelaga karbonader, med brun saus,
grønnsaker og mandelpoteter |
218,- |
 |
Ostesnitsel
Med erter, salat, spekeskinke, norzola og pommes frites |
249,- |
 |
Svinesnitsel
Med erter, salat, kryddersmør og pommes frites |
237,- |
 |
Speketallerken
Med egen spekeskinke lagra i to år.
Skjåkpølse, potetsalat av mandelpotet,eggerøre, salat og rømme.
Heimebaka flatbrød
Juni -august |
295,- |
 |
Steikt flesk
Med kålstuing og kokte poteter |
238,- |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elgsteik
med fløytesaus, rørt tyttebær, grønnsaker og mandelpoteter
I sesong |
270,- |
|
|
|
|