Biff
Med lauk, salat, poteter eller pommes frites |
265,- |
|
Peppersteik
Med salat, peppersaus, poteter eller pommes frites |
265,- |
 |
Biffsnadder
Med lauk, paprika, salat,
heimelaga bernaisesaus, poteter eller pommes frites |
255,- |
 |
Rødspette
Med salat, remulade og kokte poteter |
205,- |
 |
Ørret
Grilla eller dampa
Med agurksalat, rømmesaus, grønsaker og kokte poteter |
212,- |
|
Svinefilet m. ost
Gratinert filet, med bacon, rødløk, steikte aspargesbønner og sopp.
Sennepsaus, saltbakte mandelpoteter |
205,- |
|
Karbonader
Heimelaga karbonader, med brun saus,
grønnsaker og mandelpoteter |
198,- |
|
Ostesnitsel
Med erter, salat, spekeskinke, norzola og pommes frites |
215,- |
|
Svinesnitsel
Med erter, salat, kryddersmør og pommes frites |
205,- |
|
Speketallerken
Med egen spekeskinke lagra i to år.
Skjåkpølse, potetsalat av mandelpotet,eggerøre, salat og rømme.
Heimebaka flatbrød |
215,- |
|
Steikt flesk
Med kålstuing og kokte poteter |
208,- |
|
Røykt lammebog
Med dillstua rotgrønsaker og saltbakte mandelpoteter |
198,- |
|
Lammeskank
Med rotgrønnsaker, skysaus og potetstapp av mandelpotet |
259,- |
|
Lammefilet
Høgfjellslam frå Skjåk, med skysaus, grønnsaker og
fløtebakte mandelpoteter |
255,- |
|
Hjortebiff
Med sopp, lauk, fløtesaus, rotgrønsaker og mandelpotetstapp |
279,- |
|
Elgsteik
med fløytesaus, rørt tyttebær, grønnsaker og mandelpoteter |
215,- |
|
|
|
|